HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

De lekkerste Paleo Sinterklaas recepten (+ cadeautips!)

Geplaatst op 30/11/2016 door eetpaleo

Sinterklaas is alweer in het land en 5 december komt steeds dichterbij. Als kind keek ik altijd zo uit naar pakjesavond, dat vond ik echt geweldig. Mijn ouders verzonnen telkens wel weer een nieuwe manier om op wonderbaarlijke wijze de cadeautjes te laten verschijnen. De ene keer werd er ineens een hele hand voor strooigoed het huis in gegooid (wat we een half jaar later nog steeds onder de bank terugvonden..) de andere keer stond er ‘ineens’ een mand met cadeautjes op de overloop. Noem het maar op!

Tegenwoordig vier ik Sinterklaas niet meer, maar ik vind het wel een heerlijke gelegenheid om eens lekker de keuken in te duiken. Er zijn zo veel leuke Sint-traktaties die je met gemak glutenvrij, zuivelvrij en zelfs graanvrij kunt maken! Perfect voor iedereen met intoleranties en allergieën, of voor degenen die gewoon gezonder willen eten. Sinterklaas kun je echt vieren op JOUW manier, waar je ook voor kiest.

Laatst had mijn vriend ineens een Sinterklaas van pure chocolade in mijn schoen gestopt, dat vond ik dan wel weer heel erg leuk en lief (en lekker) 😉


De lekkerste Sinterklaas-traktaties

Heb jij ook al zin om de keuken in te duiken? Mijn lekkerste Paleo-proof Sinterklaasrecepten heb ik voor je op een rijtje gezet! Vanzelfsprekend zijn al deze recepten ook volledig glutenvrij, lactosevrij en zuivelvrij, en bevatten ze vele malen minder zoetigheid dan de standaard varianten.

Klinkt goed? Klik op de links hieronder om bij de recepten uit te komen!

Sinterklaas Cadeautips

Bij Sinterklaas horen cadeautjes. En hoewel het voor kinderen niet zo moeilijk zal zijn om iets leuks te verzinnen, is dat voor volwassenen vaak des te lastiger. Ben je dus op zoek naar een verantwoord, verrassend en vooral leuk cadeau? Bekijk dan onderstaande items zeker eens.

Voeding
  • Muesli2Go – Paleo muesli in een handige portieverpakking, een heel leuk (en lekker) schoencadeautje.
  • Eat Performance Soep – een heel verrassend en vooral smakelijk cadeau.
  • Paleo Pasta – voor de liefhebbers; deze Paleo pasta smaakt naar echte pasta, maar is stukken gezonder
  • Tea Village thee abonnement – theeleut? Laat je dan verrassen door Tea Village! Je krijgt een doosje met 4 verschillende theesmaken om uitgebreid te proeven. Bevalt het goed? Dan kun je zelfs een abonnement nemen.
Keukenhulpjes

Lees verder op EetPaleo.nl!