HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Ik ben een moeder en verslaafd aan mijn smartphone

Geplaatst op 30/11/2016 door love2bemama

Het is één van die dingen waarvan je zegt dat je het nooit gaat doen, maar uiteindelijk toch ‘slachtoffer’ wordt van de verslavende uitwerking ervan. Je smartphone en dan doel ik voornamelijk op het overmatig gebruik, in combinatie met rondlopende kinderen.
Magazine KEKmama heeft een tijd geleden onderzoek gedaan naar het smartphone gebruik van moeders en maar liefst 40(!) procent geeft aan verslaafd te zijn aan het gebruik van haar telefoon.

Bezigheidstherapie

Ik negeerde de veroordelende blikken van de verpleegsters toen ik, terwijl ik in het ziekenhuis lag na de bevalling, dikwijls met mijn telefoon bezig was. Oké... Dit was ook een klein beetje een vorm van bezigheidstherapie (want ik kan namelijk absoluut niet stilzitten/ liggen), maar hoe erg is het eigenlijk dat je jezelf zonder smartphone verveelt? Zelfs al ligt er genoeg reden om jezelf te vergapen pal naast je, in een wiegje te slapen.

Lees verder op www.love2bemama.com