HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

10 x hartige taart recepten

Geplaatst op 15/11/2017 door mindyourfeed

Als je mij vraagt naar waar ik aan denk bij herfst recepten, dan denk ik hartige taart. Of quiche. What’s in a name zou je zeggen… Nou, ik heb het even opgezocht maar het is dus zo dat een quiche altijd een hartige taart is, maar een hartige taart niet per sé altijd een quiche. Snap je het nog? Een quiche heeft altijd een open bovenkant en wordt gemaakt met room en eieren. Een hartige taart kan elke taart zijn die hartig is…. Mij maakt het niet uit, ik ben dol op hartige taart recepten en kan ook eindeloos blijven variëren. Omdat ik het zo ideaal vind dat er een hele maaltijd in 1 op tafel staat en de oven het meeste werk doet, heb ik mijn favoriete hartige taarten – en quiches – op een rijtje gezet.

Dit is toch ultiem comfort food op grijze gure dagen? Nou, ik vind van wel en ik maak het liefst elke week een nieuwe variant klaar. Hier thuis zijn ze helaas niet zo dol op mijn hartige taart recepten en dat heeft niet te maken met mijn kookkunsten. Ze vinden het geen maaltijd, net zoals sommige mensen soep geen maaltijd vinden. Ik zet gewoon stug door en schuif de ene na de andere versie de oven in. Dan maar geen maaltijd op tafel, haha!

Lees verder op www.mindyourfeed.nl