HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

5 X Hier wil je eten als je in Antwerpen bent!

Geplaatst op 18/11/2017 door beaufood

Vorige week ging ik met mijn lover een weekendje naar Antwerpen. Ik schaam mezelf een beetje want ik was hier dus nog nooit geweest en Antwerpen is toch wel een stad waar je een keer van geproefd moet hebben. Letterlijk, want ooohh Antwerpen wat was je fijn! We kwamen tijd te kort en het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling om een artikel over Antwerpen te schrijven, maar sommige plekken waren te leuk om je er niet over te vertellen. Mijn camera liet ik thuis, dus alvast pardon voor de fotokwaliteit ;)

Ik heb vroeger in de horeca gezeten en als foodlover in hart en nieren stap ik niet zomaar het eerste beste restaurant binnen. De sfeer moet kloppen, het eten met liefde bereid zijn en ik vind een juiste prijs-kwaliteit ook belangrijk. Zo kun je mij zielsgelukkig maken met een simpele, maar overheerlijke noedelsoep en kun je mij ook altijd wakker maken voor een etentje op niveau. Hieronder vind je van alles wat. Herken je een van de restaurants? Of ben je van plan binnenkort zelf naar Antwerpen te gaan? Ik ben erg benieuwd waar jij naar toe gaat en wat jouw ervaringen zijn! Hieronder vind je mijn top 5 van het weekend.

Lees verder op www.beaufood.nl