HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Een platte buik: 7 tips voor je training

Geplaatst op 20/11/2017 door followfitgirls

Een platte buik krijg je helaas niet zomaar. Hier is echt inspanning voor nodig. Training en voeding spelen een grote rol. Ik deel 7 tips voor je training om buikvet te verliezen. Met de juiste training kom je al een heel eind.

Een platte buik? Deze oefeningen gaan je helpen

1. HIIT

Voeg een hoog intensieve interval training (HIIT) toe aan je training. Hiermee krijg je jouw stofwisseling omhoog en verbrand je vet. In veel sportscholen bieden ze een HITT aan als groepsles. Bekijk ook hier de video van Marlou waarbij je een HIIT-workout thuis kunt doen. Je kunt er ook voor kiezen om voor een hoog intensieve oefening, zoals hardlopen op 90% van je maximale hartslag, af te wisselen met een laag intensieve oefening zoals wandelen in een rustig tempo. Een onderzoek uit 2008 van de universiteit van New South Wales liet zien dat mannen en vrouwen die 15 weken drie keer per week een HITT-training deden elf procent meer vet verloren dan anderen die normale cardio deden.

Lees verder op www.followfitgirls.com