HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Fit fashion: 8 x pretty in a sweater

Geplaatst op 05/11/2017 door followfitgirls

Niet alleen van sporten word ik helemaal happy, ook van alles wat met interieur, beauty én fashion te maken heeft maakt mijn hart een sprongetje van geluk. Dat sport én fashion nu gecombineerd zijn in de fit fashion trend vind ik als fitgirl super leuk. Vooral al die sweaters in de meest vrolijke kleuren met of zonder statement tekst, I love it! 8 x pretty in a sweater: shop je mee?

Fit fashion trend

Niet alleen de winkels hangen vol met sporty broeken, hoodies en vrolijke sweaters, zo ziet de inhoud van mijn kledingkast er ook uit. Het leuke van deze trend vind ik dat je het zowel lekker nonchalant met een paar sneakers kunt dragen en super vrouwelijk combineert met een blazer en een paar hakken. Ideaal voor elke gelegenheid en het zit nog super comfi ook. Toch zijn het vooral de sweaters waar ik helemaal weg van ben. Laatst wonnen mijn zus en ik met onderstaande foto 250 euro bij de Sandwich Store in Groningen en dan mag jij 3 maal raden wat ik er van gekocht heb….

Lees verder op www.followfitgirls.com