HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Fit to fat to fit #29

Geplaatst op 15/11/2017 door boostyourhealth

Het was een week vol zelfinzichten, mooie momenten en positiviteit. Zo ben ik eindelijk aan het boek begonnen van Gabrielle Bernstein “Het universum staat achter je”, vierde ik de verjaardag van mijn lieve kinderen en had ik een weekje geen weegschaal stress. Ook ben ik weer begonnen met sporten, maar de eerste keer na een lange periode viel niet mee en had ook wat gekke momenten waarover ik je graag meer vertel in deze persoonlijke blog!

Na een mindere periode met veel drukte en slaapgebrek heb ik mij voorgenomen om nog beter voor mijzelf te zorgen. Dan maar eerder naar bed, meer de tijd nemen om gezond te eten en voldoende te sporten. Mijn kinderen waren afgelopen week jarig en het was een leuke en fijne dag. Ik herinner mij van vroeger dat ik de dag erna helemaal op kon zijn van alle indrukken. Het was natuurlijk druk, maar gelukkig had ik deze keer wat energie over en ben ik gelijk op de slechtste dag van de week (lees: zondag) gaan sporten na een periode waarbij dit onmogelijk leek. Ik had er zin in ondanks dat ik niet superveel energie had, maar je krijgt juist meer energie en gelukshormonen van het sporten zelf, dus dit kwam helemaal goed. Bij aankomst bleek alleen dat ik mijn water was vergeten en ik baalde daar enorm van. Ik drink veel water tijdens het sporten en zonder water sporten is niet echt aan mij besteed. Maar ik liet mij niet van de wijs brengen en maakte alvast een begin met wat cardio en krachttraining voor de benen. Na een klein half uur merkte ik dat dit niet echt fijn trainen was en daarom vroeg ik aan de balie of ze een koffiebekertje hadden, zodat ik toch nog wat water kon drinken. Daar knapte ik van op, maar om steeds heen en weer te lopen tijdens mijn training was niet optimaal.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl