HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

One pot: rode vegetarische curry met zoete aardappel

Geplaatst op 16/11/2017 door UitPaulinesKeuken

Zelf een vegetarische curry maken dat klinkt misschien alsof je er heel lang mee bezig bent. De smaken moeten zich opbouwen en dat moet even op elkaar inwerken, toch? Nou dat valt dus allemaal reuze mee. In 40 minuutjes staat hij op tafel, daarvan hoef je er 30 minuten niets te doen. Hooguit even de deksel optillen om te checken hoe lekker het ruikt!

Om de smaken in deze vegetarische curry op te bouwen gebruik ik een currypasta uit een potje. Die kun je ook best zelf maken, maar dan kost het je iets meer tijd. Verder fruit je eerst een ui, knoflook en de gember in een pan met dikke bodem. Daarbij voeg je de currypasta, dan de pindakaas. De groenten en tot slot bouillon. 30 minuten zachtjes laten koken. Lekker kokosmelk toevoegen, kikkererwten opwarmen en klaar ben je! En in die 30 minuten zachtjes koken, kun je mooi even wat naan of platbrood in de oven afbakken.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl