HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Paleo Hotspots in Berlijn

Geplaatst op 01/11/2017 door eetpaleo

Oh Berlijn, wat is dat toch een leuke stad. Afgelopen week ben ik weer eens richting onze oosterburen gereisd om deze fijne plaats te bezoeken, gewoon om er eventjes tussenuit te zijn. Met de trein ben je er eigenlijk zo (ca. 6 uurtjes) en eenmaal aangekomen in Berlijn waan je je meteen in een andere wereld. De stad is groot, maar knus tegelijk, het heeft echt iets gezelligs. De verschillende wijkjes doen je keer op keer verrassen, je kunt er uren rondstruinen. Voor je het weet sta je in een leuk hofje en vervolgens kom je op een straathoek een geweldig eettentje tegen. Je kunt dan ook ontzettend lekker eten in deze stad. Paleo eten in Berlijn is echt heel erg makkelijk. Glutenvrij eten is er geen enkel probleem, en ook voor vegetariërs en veganisten zijn er enorm veel opties.

Mijn favoriete hotspots deel ik graag met je!

Paleo uit eten in Berlijn

Voor ik op reis ga, maak ik altijd een overzicht in Google Maps met leuke zaakjes waar ik écht heen wil. Restaurantjes en winkels sla ik allemaal op, zodat ik ter plekke mijn telefoon er alleen maar bij hoef te pakken om te bepalen waar ik heen wil. Dit kan ik je echt aanraden, het maakt navigeren in een stad een stuk makkelijker en je weet zeker dat je altijd ergens heen kunt voor een gezonde maaltijd. In Berlijn is tenslotte alles dichtbij dankzij het OV systeem.

Simply Keto

Voor Paleo eters is Simply Keto echt een walhalla. Zoals de naam al doet vermoeden serveren ze in dit restaurant ketogene maaltijden, perfect voor iedereen die suikervrij of koolhydraatarm eet. Je kunt er terecht voor ontbijt, lunch en een vroeg diner en de meeste gerechten op de kaart zijn helemaal Paleo-proof. In sommige gerechten zit zuivel, maar ze zijn ontzettend goed op de hoogte van wat Paleo is en kunnen dus vrijwel alles voor je aanpassen. Ikzelf bestelde een Bulletproof thee, weer eens wat anders dan met koffie, en die was echt super lekker. Vervolgens ging ik voor het XXL ontbijt met vers gekookte eitjes (de eieren waren nog warm!), salami, 2 Paleo broodjes en veel groenten.

Lees verder op EetPaleo.nl!