HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Voorkom verkoudheid en irritaties: 7 tips om de lucht in huis te reinigen

Geplaatst op 19/11/2017 door BedRock

De lucht in huis is nou eenmaal veel vervuilder dan de buitenlucht – zelfs als je in een grote stad woont, ja. Daarvan kun je allergische reacties krijgen of verkouden worden, en je kunt je vast voorstellen dat het aantal bacteriën daardoor niet afneemt. Ook veel meubels en andere huishoudelijke producten zijn gemaakt met slechte chemicaliën. Daar kun je niet zoveel aan doen, behalve misschien bij volgende aankopen stoffen als pvc, voc en triclosan vermijden. Maar je kunt de lucht in je huis wél al regelmatig reinigen.

Zet de ramen open

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar toch zijn open ramen nog steeds erg ondergewaardeerd. Immers: open ramen zijn koud, en we zijn al snel bang dat er bijvoorbeeld wordt ingebroken. Maar je raam op een kiertje zetten als je gewoon in een andere kamer in huis bent, heeft al heel veel effect. Een open raam is de meest effectieve manier om je huis te reinigen: de schone lucht kan zo de vieze lucht vervangen. Direct zonlicht is ook een manier om bacteriën tegen te gaan.

Lees verder op www.Betterbygoalie.com