HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu 38 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 20/11/2017 door mindyourfeed

Nou dat was er weer 1 hoor… Zo’n gigantisch drukke week die voorbij is gevlogen. Zo was het maandag, zo is het weer weekend… Een heel spannend weekend, want morgen komt Sinterklaas in het land… Je begrijpt dat mijn meiden door het huis stúíteren…. Dan is er komende week ook nog een dametje jarig, Senna wordt 7, dat verhoogt de spanning natuurlijk nog een beetje! Ik probeer de rust te bewaren, braaf ook weer een weekmenu voor de komende week klaar te zetten, want dan is er nog iets van orde in de chaos. Deze week weer een aantal makkelijke comfort food gerechten, precies waar ik zo van hou. Koken hoeft niet lastig te zijn en van lekker eten word ik zo blij!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!

Lees verder op www.mindyourfeed.nl