HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Zo verlichten en voorkomen wij stress

Geplaatst op 23/11/2017 door BetterbyGoalie

Babette (Goalie Coach):
Mijn hart luchten, mindfulness en goed voor mijzelf zorgen door bijvoorbeeld lekker koken, goed te slapen, tuinieren, sporten, wandelen, seksen, de zon of de natuur opzoeken. Allemaal zowel tegen stress als op het moment van stress. Voorkomen van stress doe ik door ‘To Do- lijstjes’ te maken voor overzicht en ik zorg dat ik fijne dingen heb om naar uit te kijken. Ik zorg ervoor dat de balans tussen spanning en ontspanning goed is.

Tim (Goalie Coach):
Als ik gestrest ben, maak ik tijd voor ontspanning vrij. Lekker sporten, afspreken met vrienden, een avondje bankhangen. Alles om even de stressvolle gedachten uit te schakelen!

Selin (Goalie Coach):
Ik word rustig van muziek luisteren en het bespelen (piano spelen). Praten over mijn stress met ouders en vrienden helpt bij mij ook, even mijn ‘zorgen’ delen zodat ik weet dat ik er niet alleen voor sta. En ik vind het fijn om af te spreken met vrienden en leuke dingen te ondernemen, na regen komt zonneschijn!

Lees verder op www.BetterByGoalie.com