HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Spots

5x fijne reisjes in het najaar

Geplaatst op 19/11/2018 door feelgoodbyfood

De zon opzoeken in Zuid-Spanje

Toch liever nog even de zon opzoeken voordat we echt de winter in gaan? In 4 uurtjes vliegen zit je al op de Canarische Eilanden. Hier is de temperatuur in het najaar het meest aangenaam van heel Europa en je hebt nog veel zonuren. Fuerteventura is een aanrader! Ik ben hier drie jaar geleden al geweest en ga eind van de maand weer een week (zo een zin in in!).

Het wordt een heerlijke vakantie met een combinatie van sportief/relaxen. We verblijven in een resort van Pierre et Vacances op een prachtige rustige plek. Een eigen villa met zwembaden, tennisbanen, een sauna en een strandje om de hoek. Hier vandaan kun je prachtige mountainbiketochten maken door het vulkanische landschap.

Wakker worden en ontbijten in het zonnetje, mountainbiken, kajakken, zwemmen, strandwandelingen en de dag eindigen met tapas en een kan sangria! Als je daar niet van oplaadt…

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl