HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

De donkere dagen

Geplaatst op 02/11/2018 door BetterbyGoalie

Sneeuw

Iedereen die mij kent, weet dat ik wild word als het sneeuwt. Ik vind het heerlijk, ik kom meteen tot rust. Daarom heb ik in Noorwegen zo’n mooie week gehad; sneeuw, rijden op plekken waar niemand te vinden is en soms uren geen bereik met je telefoon. Meer heb ik echt niet nodig. Maar in Nederland is dat een heel ander verhaal. Hier heb ik alleen een motor als vervoer en ik zal toch echt naar mijn werk moeten. Dus hier vind ik het al iets minder prettig. Tenzij ik een paar dagen vrij heb, laat die sneeuw dan maar komen!

Kou

Dat is dan weer iets heel anders. Ik vind kou niet erg, maar dan moet het wel windstil zijn. En dat gebeurt niet zo vaak hier in Nederland. Toch vind ik het met de kou fijn om een korte wandeling te gaan maken in het bos. Warme kleding aan, thermoskan mee en lekker samen aan de wandel. Dan de verwarming op standje tropisch in de auto en kruip ik  lekker onder een plaid. Die heb ik vaak in de auto liggen tijdens de wintermaanden.

Lees verder op www.HaveANiceDay.com