HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

De waarheid over ‘schermtijd’ (wat niemand je zal vertellen…)

Geplaatst op 09/11/2018 door love2bemama

En ik zal je een geheimpje vertellen: met mij zijn er vele moeders die precies hetzelfde zijn. Daar ben ik achter gekomen door de vele prive berichtjes die ik na aanleiding van mijn artikel heb gekregen. Alleen doordat iedereen tegenwoordig zijn gal kan spuien op het internet durven deze moeders er vaak niet eerlijk voor uit te komen. Om eerlijk te zijn heb ik er lak aan en vind ik dat men eens wat vaker naar zichzelf moet kijken in plaats van naar een ander.

Ik vind het een heerlijk onderwerp om over te discussiëren en ik ben PRO tablet gebruik voor kinderen. Niet dat wij geen ‘regels’ hebben maar we doen niet zo heel moeilijk. Momenteel liggen er bijvoorbeeld drie iPads in een la met een nieuwe code. Ik was er even helemaal zat van en de kinderen hebben voor onbeperkte tijd een iPad ‘verbod’. Ook zonder iPad kunnen ze zich prima vermaken. De meiden alleen wat beter dan mijn zoon… maar dat zal ook wel door de leeftijd komen.

Lees verder op www.love2bemama.com