HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Tech

Dit vind ik leuk en minder leuk aan mijn werk

Geplaatst op 13/11/2018 door UitPaulinesKeuken

Van hobby naar business “Als je van je hobby je werk maakt, hoef je nooit meer te werken”. Dit zei mijn collega Sjoerd altijd toen ik nog op kantoor werkte. Hij had zo gelijk! Mijn favoriete onderwerp is altijd al eten geweest, ik raakte er niet over uitgepraat. Ieder vrij moment stond ik in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Toen ik een jaar of 10 was bakte ik al complete taarten en lekker eten is een rode draad in mijn leven. Toen ik in 2010 mijn blog begon, voelde het ook echt als een hobby. En zo ging ik er ook mee om. Zelf knutselen aan de website, met een compactcamera wat foto’s maken en uploaden wanneer ik daar zin in had. Lekker vrijblijvend allemaal.

Ik heb ook veel dingen uitgeprobeerd, zo schreef ik freelance ernaast, maar had ik ook een eigen webshop, stond ik op de markt met streekproducten en had ik de theebrouwerij (een concept waar je zelf je eigen thee kon samenstellen) bedacht. Oh en ik maakte ook nog bruidstaarten van marsepein. Best veel tegelijk maar dit was een mooie zoektocht naar doen wat ik het allerliefste doe en dat is bloggen.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl