HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Een dip? Dit kan je er aan doen om uit je dip je te komen

Geplaatst op 26/11/2018 door followfitgirls

Uit je dip komen

De afgelopen tijd heb ik gekeken hoe ik mijn sportdipje weer ongedaan kon maken. Een soort van ;-) Ik deel in dit blog mijn bevindingen. Hopelijk heb je hierdoor weer nieuwe motivatie. Om te sporten, maar het is zeker ook toepasbaar op andere vlakken!

1. Kijk waar je wél zin in hebt en energie van krijgt

Doorzetten en op pure wilskracht dingen doen kan. Maar wat nou als je dingen niet probeert te forceren maar gaat kijken waar je wél zin in hebt? Of wat je op dit moment wel vrolijk maakt?

Zelf heb ik een apart jaar. Wat begon als een fysiek veelbelovend jaar met een PR op de halve marathon in februari, ontpopte zich tot één van de meest brokkenpilootjaren van mijn leven. Een val met skiën, een navelbreuk, een oude blessure en nu hielspoor… nee 2018 gaat niet de boeken in als mijn hardloopjaar. Maar wat kan ik nog wel doen? Ik heb ontdekt dat ik yoga wel kan doen, en dat ik het nog leuk vind ook.

Lees verder op www.followfitgirls.com