HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Sport

Gezonder Eten, Wanneer Lukt Het Nou Écht?

Geplaatst op 29/11/2018 door glow

Gezond eten: wat voor de een een vanzelfsprekendheid lijkt blijft voor de ander een struggle. Laten we eerlijk zijn: we’re all human en altijd maar gezond eten is heus niet zo gemakkelijk. Op social media zie je de ene healthy smoothie na de andere groene salade voorbij komen, maar denk nu niet dat iedereen die dat post altijd zo eet. En dat hoeft ook helemaal niet. Maar wat nu als je graag gezonder wilt eten en het lukt telkens maar niet, hoe pak je dat dan aan? Gezonder eten, wanneer lukt het nou écht? Er is geen ‘wet’ of gegarandeerde aanpak, maar ik kan wel de tips met je delen die voor mij persoonlijk werken. Want als het mij op deze manier lukt, misschien heb jij er dan ook wel wat aan!

Focus op gezondheid en/of performance
Wat zou meer motiverend zijn: eten voor je gezondheid en prestatie in sport, of eten om een sixpack te krijgen? Ik denk dat de meeste mensen het antwoord wel weten, terwijl er toch super vaak gefocust wordt op het uiterlijk als het gaat om eten. Uit onderzoek blijkt echter dat mensen die puur focussen op esthetische doelen maar zelden tevreden zijn. Hmmm. Zonde toch? Ik heb gemerkt dat juist eten voor je gezondheid goed werkt. Ik had de afgelopen maanden vooral focus op voeden met de juiste voedingsstoffen voor een goede prestatie in de gym, plus een snel herstel na de training. En direct merkte ik resultaat. In mijn trainingen, in herstel, in mijn energielevels. En weet je wat? Als je daarop focust dan verandert je uiterlijk gelijk mee. Is gewoon een soort bonus!

lees verder:

http://www.glowmagazine.nl