HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Hoe ben ik bij Uit Pauline's Keuken begonnen?

Geplaatst op 27/11/2018 door UitPaulinesKeuken

Werken op de inkoopafdeling Ik heb International Business and Languages gestudeerd aan de Hanzehogeschool in Groningen. Een superleuke studie, waarbij ik een half jaar in Barcelona stage mocht lopen. Ik kwam terecht op de inkoopafdeling van de Seat. Vanaf toen wist ik het, ik wilde het inkoopvak in. Het laatste jaar van mijn studie heb ik me gespecialiseerd in het inkoopvak. Na mijn studie kwam ik terecht als junior inkoopadviseur bij de gemeente Haarlemmermeer. Hier groeide ik door tot medior en daarna heb ik gewerkt als senior aanbestedingsadviseur voor de gemeente Leiden en wat buurgemeenten. Ik vond het inkoopvak superleuk. De juridische kant vond ik erg interessant, het contact met interne klanten en vooral het bedenken van creatieve oplossingen.

Op een gegeven moment kreeg Pauline het maar drukker en drukker. Ze kon eigenlijk geen dag vakantie opnemen en ziek zijn was onmogelijk. Ik besloot haar achter de schermen af en toe te helpen. Ik plande social media posts in, schreef af en toe een artikeltje en hielp haar ook met haar andere onderneming destijds, de webshop Uit Eigen Streek. Ik ging mee naar markten en hielp haar met het inpakken van de bestellingen.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl