HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Kijkje in mijn leven oktober 2018

Geplaatst op 16/11/2018 door linda

Oh oktober wat was je een fijne maand. Ik heb even geeeeen idee waar ik zou beginnen met het kijkje in mijn leven. Het was aan een schakeling van hoogtepunten met één flink dieptepuntje.

Waar was ik vorige maand gebleven? Oh ja, ons huis stond te koop. Hoe zou het daar toch mee zijn? Ik laat jullie nog even in spanning.

Het was weer even tijd voor een weekendje weg. Elk jaar gaan wij met 8 gezinnen een weekendje weg. We noemen het kidsweekend en dit is altijd een dierbare weekend. We doen niks noemenswaardigs, we verblijven niet op een spectaculair park of fancy huis. Het draait om vriendschap en gezelligheid. Het is even qualitytime, want juist als je een heel weekend weg bent is er altijd wel een moment om even met elkaar te kletsen. Nou heb ik een paar hele leuke foto’s van alle kids. Alleen willen die pubers niet bij Lekker eten met Linda online komen. Dat begrijp ik dan ook wel weer. Gelukkig heb ik ook nog foto’s van het eten gemaakt. Op zaterdag komt er altijd een leverancier een complete barbecue brengen. Ideaal zo hoeven we niet voor 36 man te koken!

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl