HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Lilian had HG tijdens haar zwangerschap: “Ik ben wel negen keer opgenomen in het ziekenhuis”

Geplaatst op 12/11/2018 door love2bemama

Hoe het allemaal onschuldig begon

In 2013 besloten wij dat we een kindje wilden en al vrij snel hadden we een positieve test. Ik was wat misselijk, moest af en toe een keer overgeven en had een onverzadigbare honger. Ik dacht: dit hoort erbij maar zal vast snel overgaan.

Toen ik zes weken zwanger was ging ik met een vriendin een weekend naar Engeland. Gewapend met een emmertje (voor de zekerheid) en genoeg te eten voor onderweg ging ik op pad naar mijn vriendin. Het hele weekend had ik nergens last van, behalve extreme honger op de terugweg en daardoor was ik wat misselijk.
De volgende ochtend begon ik over te geven. Toen ik maar bleef overgeven en niks meer binnen kon houden hebben we de dag daarna de huisarts gebeld. Die stelde vast dat ik buikgriep had, omdat mijn darmen ook wat onrustig klonken.
Hoewel wij al onze twijfels hadden, omdat ik alleen spuugde, zijn we toch weer naar huis gegaan. Wederom met de gedachte dat het vast snel over zou gaan. Dat ik pril zwanger was, dat maakte niet uit. De baby in wording zou er geen hinder van ondervinden.

Lees verder op www.love2bemama.com