HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Mijn Verhaal: Een eetstoornis door pesten…

Geplaatst op 16/11/2018 door optimavita

Een tijdje geleden vroeg Marloes op Instagram naar speciale verhalen. Hierop heb ik een berichtje gestuurd naar lang te hebben getwijfeld om het te sturen, maar uiteindelijk vind ik het belangrijk om dit soort dingen bespreekbaar te maken. Dit ga ik wel anoniem doen! Daarom heb ik mijn naam verandert voor dit verhaal naar Meike. Verder ben ik 20 jaar en kom ik uit Noord-Brabant.

Ik werd gepest

Het is bij mij allemaal begonnen rond een jaar of 13, toen ik in 2 HAVO zat. Ik was nooit zo’n heel erge puber en ik was eigenlijk ook niet onzeker. Altijd ben ik een redelijk vrolijk, aandacht eisend kind geweest en hield ik enorm van eten. Tot de dag dat een aantal klasgenoten besloten om mij te pesten. Via ping, toen de BlackBerry’s nog helemaal in waren, werd ik uitgescholden voor dik en lelijk. In eerste instantie ging ik hier niet persé op in en dacht ik ook niet dat dit mij ooit zou kunnen raken. Ik was immers niet echt onzeker, had vrienden en deed eigenlijk altijd mijn eigen ding.

Lees verder op www.Optimavita.nl