HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

One put: Pulled paddo taco's

Geplaatst op 07/11/2018 door UitPaulinesKeuken

Heb jij de Uit Pauline’s keuken app al? Download hem gratis in de Google Play Store of de Apple store.

Om toch die barbecuesmaak te krijgen, gebruik ik barbecuesaus. In dit geval kant en klaar, maar je kan het uiteraard ook zelf maken. Ik eet het met taco’s, de krokante. Die eet ik zelf bijna nooit, ik kies altijd voor soft taco’s, terwijl deze schelpen ook gewoon heel lekker zijn. Verder gaat er wat zoetzure rode kool in, een beetje guacamole en zure room en voor wat extra pit wat ringetjes Jalapeño peper. Yum!

Een prima maaltje dat echt in 1o minuten op tafel staat. En toch anders dan anders is. Daar houd ik van. Lekker, mooi en echt makkelijk, maar wel met een leuke creatieve twist. Vandaag staan Annika en ik weer in de keuken om te fotograferen voor kerst. We zijn laat dit jaar, maar dat komt omdat we met een aantal grote projecten bezig zijn. Waaronder een nieuwe website. We hopen jullie snel de vernieuwde versie te kunnen laten zien. Hij wordt echt heel tof namelijk!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl