HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Personal preggo update #5 // week 37-40 // bijna uitgerekend!

Geplaatst op 30/11/2018 door ilovehealth

DEZE BLOG SCHREEF IK VORIGE WEEK DINSDAG, DE DAG DAT MIJN VLIEZEN BRAKEN EN DE BEVALLING BEGON… NIET WETENDE DAT HET DIE DAG ZOU GEBEUREN! OF NOU JA, ZE IS UITEINDELIJK WOENSDAG 21 NOVEMBER GEBOREN. ZONDE OM DE BLOG NIET MEER TE POSTEN DACHT IK, DUS HIER IS ‘IE! 

Op Instagram kun je genieten van foto’s van ons kleine wondertje Izzy! Ga ik nu weer gauw terug in mijn baby bubbel.

En toen was het ineens 20 november: drie dagen voor mijn uitgerekend datum. Ik kan het zelf nog bijna niet geloven! No baby yet… still going strong!

Op zich zit ik niet op hete kolen. Tuurlijk, ik ben ongelofelijk benieuwd naar haar. Maar op zich zit ze mij nog goed… maar je ontkomt er natuurlijk niet aan dat je er toch een beetje ‘op zit te wachten’, onbewust. De gedachte dat het elk moment kan gebeuren, of misschien nog wel twee weken kan duren, is gewoon heel bijzonder en spannend. You have no clue! Ik heb sinds een weekje wel regelmatig last van ‘oefenweeën’, harde buiken en ander gerommel. Maar ook dat hoeft niets te zeggen, aldus de verloskundige. Ook daar probeer je je dan maar niets van aan te trekken. Al is dat natuurlijk verdomde lastig, om niet een beetje zenuwachtig te worden als je dat allemaal voelt gebeuren in je buikkie, terwijl je probeert te slapen. Chill gaan slapen als van binnen de tent wordt afgebroken, vind ik toch redelijk onmogelijk – haha! Maar goed, we wachten het af!

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl