HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Soms je focus kwijt? Krijg hem terug met deze tips!

Geplaatst op 23/11/2018 door vivonline

Je zit op je werk en je kunt je niet goed concentreren. Dit herkennen we allemaal. Of je voelt een middagdip aankomen en je weet, nu ben ik minder productief. Je baalt, want hierdoor krijg je je werk niet optijd af. Een betere focus levert een betere werkproductiviteit op. En als we het werk af hebben, hebben we meer tijd voor onszelf of andere dingen. Hieronder staan makkelijke tips hoe jij een betere focus kunt krijgen.

Koffie

We weten hoe fijn koffie kan zijn om iets beter op te letten. In plaats van de hele dag door koffie te drinken, kun je de koffiemomenten ook timen. Dit zorgt voor een betere focus. Maak een kop koffie ongeveer een half uur voordat je begint aan je werk. En daarna is het tijd om aan de slag te gaan.

Ramen

Misschien doe je dat al: een rondje lopen buiten tijdens de pauze. Zonlicht verhoogt je stemming en alertheid. Dus je kunt je niet alleen beter focussen, maar je bent ook gelukkiger. Heb je niet altijd de tijd of zin om naar buiten te gaan, zoek dan een raam in het kantoor. Je kunt daar elk uur een paar minuten zitten. Zo krijg je ook hetzelfde effect en kun je je beter focussen.

lees verder:

https://www.vivonline.nl