HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

Waar eet...Leonie vanGewoon wat een studentje 's avonds eet

Geplaatst op 24/11/2018 door UitPaulinesKeuken

Wie ben je en wat doe je? Leonie ter Veld, 28 jaar oud, fulltime foodblogger van Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl. Op mijn site schrijf ik bijna iedere dag vol enthousiasme over lekker en makkelijk avondeten, zonder poespas. Geen gezonde toestanden, gewoon lekker, makkelijk en snel. Ik heb drie kookboeken geschreven, waaronder TOFFE TOSTI’S, mijn laatste boek dat volledig over tosti’s gaat. 😄Daarnaast reis ik de wereld over om lekker te eten en nog meer inspiratie op te doen, woon ik samen met mijn vriend in Amsterdam (en verhuizen we binnenkort dus naar Haarlem), ben ik gek op poezen, mooi interieur, het strand, mijn neefje Oscar en dat alles kun je volgen via mijn Instagram.com/Lterveld.

Eet je vaak buiten de deur? en wat is jouw favo hotspot? Ik probeer iedere week een keer buiten de deur te eten, omdat ik graag op de hoogte blijf van alle nieuwe restaurants, vooral in Amsterdam. Mijn favoriete restaurant OOIT is Gin Neo in Amsterdam en ik moet met pijn in mijn hart meteen vertellen dat ze een maand geleden gesloten zijn. ZO VRESELIJK! Ik ben dus nog op zoek naar een nieuwe favoriet… Verder ga ik heel graag naar Pesca om vis te eten. Overdag vind ik het leuk om te werken in De Huiskamer van Rembrandt; dit is echt een super toegankelijk en leuk koffietentje/lunchroom (en heel kidsproof) aan de rand van het Rembrandtpark in Amsterdam. Zo’n fijne plek! En langzamerhand probeer ik natuurlijk Haarlem te ontdekken en tot nu toe is mijn favoriete adresje daar de Dakkas.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl