HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Weekmenu #76 makkelijke maaltijden

Geplaatst op 03/11/2018 door mindyourfeed

Goedemorgen deze morgen! Daar zijn we weer met een goedgevuld weekmenu! Vorige week heb ik een keertje overgeslagen. Het voelde even te veel als moeten en daar kan ik nooit zo goed tegen… De week was druk geweest, ondanks dat het herfstvakantie was en de meiden lekker bij opa en oma mochten logeren. Toch waren mijn dagen goed gevuld met veel koken, een leuke SEO workshop aan de andere kant van het land, blogs schrijven en mails beantwoorden. En toen ik op vrijdagmiddag bedacht dat ik nog geen weekmenu klaar had staan, had ik er even geen zin in om nog achter de laptop te kruipen. Dat maak ik deze week helemaal goed met je! Ik heb weer heerlijke herfstige comfort food recepten voor je verzameld. Pak pen, papier en koffie en schrijf mee!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan allemaal overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #76 makkelijke maaltijden

lees verder:

https://www.mindyourfeed.nl