HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Wel of niet thuiswerken?

Geplaatst op 20/11/2018 door NiceDay

Thuiswerkers productiever?

Kan jij meer werk verrichten wanneer je werkt vanuit huis? Je bent niet de enige, uit onderzoek blijkt dat zelfstandig je werk kunnen doen, waar en wanneer je wil, ervoor zorgt dat werknemers meer tevreden zijn met hun werk, meer bereid zijn extra inzet te tonen en zich loyaler opstellen richting hun werkgever. Bij een grote multinational kwamen ze er door onderzoek achter dat thuiswerkers maar liefst 13% productiever waren dan de mensen op kantoor.

Een fijn gevoel

Naast dat het thuiswerken de productiviteit verhoogd, ervaar ik zelf ook dat het thuiswerken erg fijn is omdat ik dan enorm gefocust aan de slag kan. Ga voor jezelf na wat werkt voor jou. Mij lukt het bijvoorbeeld altijd goed om artikelen te schrijven thuis. Daarnaast kom ik toe aan kleinere taken, zoals het beantwoorden van mailtjes, bijwerken van vertalingen of het bijwerken van de planning. Ook vind ik het fijn om wat eerder te beginnen, dan kan je ook eerder stoppen en scheelt dat reistijd! Dit zorgt ervoor dat eerder beginnen niet zo intensief hoeft te zijn en je toch profiteert van een net wat langer durende vrije avond!

Lees verder op www.HaveANiceDay.com