HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Zo raak je die laatste kilo’s kwijt voor de feestdagen

Geplaatst op 06/11/2018 door happyinshape

Zo raak je die laatste kilo’s nog voor de feestdagen kwijt!

We zitten alweer in de laatste maanden van 2018. Wat is het snel gegaan! Voor je het weet staan de feestdagen voor de deur. Wil jij met Kerst dat ene strakke jurkje weer aan? Wij vertellen je hoe je die laatste kilo’s nog voor de feestdagen kwijtraakt.

Start nu!

De feestdagen staan volop in het teken van eten. Die heerlijke kruidnoten met Sinterklaas, het gourmetten met Kerst en natuurlijk een oliebol (of drie) met Oud en Nieuw. Gezond eten en de feestdagen lijken gewoon niet samen te gaan. Je kan daarom denken dat het echt geen zin heeft om, met deze dagen in het vooruitzicht, te beginnen met gezonder leven. Maar niets is minder waar! Als je nu begint met je nieuwe, gezonde leefstijl, dan zal het ook tijdens de feestdagen makkelijker zijn om gezonde keuzes te maken. Je hebt deze gezonde gewoontes dan namelijk al een aantal weken in je systeem. Hoe fijn is het om de feestdagen juist lekker fit in te gaan?!

lees verder:

https://happyinshape.nl