HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Zwangerschapscursus met een vleugje hypnobirthing en dit vond ik er van!

Geplaatst op 12/11/2018 door ilovehealth

De één wil er niets van weten, de ander wil elk detail weten: de bevalling. Ik zit er tussen in, maar neig wel meer naar ‘meer weten’. Want laten we wel wezen: na de schrik en blijdschap van die positieve zwangerschapstest, kwam al gauw de angst voor de grande finale om de hoek kijken. Inderdaad, de bevalling. Bij mij was (is?!) dat er in elk geval wel. Inderdaad, je hebt 9 maanden (of in mijn geval ongeveer 8) om eraan te wennen, maar alsnog blijft het een retespannende gebeurtenis.

Ik kletste in al vrij snel in mijn zwangerschap met een goede vriendin over haar bevalling. En zij vertelde mij dat ze super veel aan een cursus hypnobirthing heeft gehad. Dit wekte mijn interesse, waardoor ik ook in die hoek ging zoeken, naar informatie over hoe ik mijn bevalling graag zou willen. Nu ga ik je eerlijk toegeven dat het ook wel heel zweverig en abstract klonk, dat hypnobirthen, maar haar enthousiasme won het. Dus ging ik op zoek naar een bevalcursus die ook hypnobirthing elementen mee zou nemen.

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl