HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Alle kinderen zijn hetzelfde...

Geplaatst op 13/11/2019 door love2bemama


Elke moeder doet het goed

Nu ben ik van nature niet een persoon die snel een ‘mening’ heeft als iemand het anders doet dan ik. Uiteindelijk kent elke mama (en vergeet de papa’s niet) haar eigen kind het beste. En ik ga er maar van uit dat elke mama wel eens uit haar vel springt. De ene in de supermarkt, waar anderen dan uiteraard weer wat van vinden en anderen doen dit thuis. Want laten wij eerlijk zijn met elkaar, het is soms ook gewoon heftig! Zeker als je net een paar nachten slecht geslapen hebt, er in de familie iets aan de hand is of gewoon omdat je kind al dagen in een rothumeur is. En jij dus inmiddels ook.

Lees ook: Vrouw krijgt support van supermarktmedewerkster na driftbui zoontje

Helaas zien wij het soms anders

Bij het lezen van de verschillende blogs kon ik in eerste instantie genieten van de eerlijkheid van de moeders. De kwetsbaarheid die gedeeld wordt met de lezer. In sommige gevallen zelfs pure gedachten en emoties op papier. Niet in alle verhalen kon ik herkenning vinden, maar ik kan mij wel degelijk inleven dat zo’n situatie pittig kan zijn voor iemand.

Lees verder op www.love2bemama.com