HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Lieve mama, je mag trots zijn op jezelf!

Geplaatst op 22/11/2019 door love2bemama

Ik sta altijd klaar voor m’n kind, als dat nodig is. ‘Kan je niet slapen schat? Kom dan maar bij mama in bed.’ ‘Wil je weer eens een keer wat drinken? Ik haal wel water voor je.’ ‘Ben je ziek en wil je me zo hard kroelen dat je mij van m’n eigen bed af plet? Kom maar.’

Ik doe ALLES om m’n kind blij te maken. Wil hij een ijsje eten? Dan gaan we naar de stad. Wil hij een gezellige pyjama-dag? Tuurlijk schat, scheelt mij weer was ook. Is jouw allergrootste wens op dit moment om sinaasappels uit te persen voor papa? Doen we dat toch, spring maar op het aanrecht.

En ben je ziek, hou ik je heel de dag bij me. Ik zet thee voor je, maak bouillon voor je, temperatuur je en bel de dokter voor je. Alles om jou beter te maken, niks is me dan teveel.

Lees ook: Mijn zoon opvoeden als geëmancipeerde man

Huil je als ik je achterlaat op de peuterspeelzaal, huil ik van binnen met je mee. Maar ik laat je daar omdat het goed is voor jouw ontwikkeling, en ik weet dat je na 5 minuten weer blij aan het spelen bent met je vriendjes, en ik wil niet dat je dat mist.

Lees verder op www.love2bemama.com