HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Tienermoeder? Nou en of én nog gelukkig ook!

Geplaatst op 16/11/2019 door love2bemama

Een heerlijk studentenleven

Mijn naam is Annelotte, ik ben 22 jaar oud en momenteel studeer ik voltijd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik volg een opleiding tot Docent Aardrijkskunde en heb het bijzonder goed naar mijn zin. Ik ben gek op muziek maken, reizen, op stap gaan met vriendinnen en kan erg veel genieten van een goed boek. Ik werk hier en daar freelance in de horeca, en ik schrijf teksten voor verschillende bedrijven.

Het klinkt als een normaal studentenleven, vind je ook niet? En dat is waar mijn situatie nogal anders is dan de situatie van de meeste van mijn medestudenten. Ik ben namelijk ook nog mama.

17 jaar en… zwanger?

Ik was 17 jaar oud en me van geen kwaad bewust, totdat ik erachter kwam dat ik al 7 maanden zwanger was van een dochtertje. Je hoort het goed, pas na 7 maanden. Nadat de schok een beetje gesetteld was, heb ik besloten mijn zwangerschap geheim te houden. Ik wilde geen moeder worden, ik woonde nog thuis, en ik had een fijne fulltime baan in de horeca waarin ik vooral avond- en nachtwerk had. Een baby? Dat wilde ik echt niet. Ik wilde het baby’tje dat in mijn buik groeide daarom ter adoptie stellen. Voor mij voelde dat als een goede optie: er zijn zoveel stellen in Nederland (en daarbuiten) die graag een kindje willen, maar het niet kunnen krijgen

Lees verder op www.love2bemama.com