HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

Wat is een roze wolk? Die van mij is vaker zwart!

Geplaatst op 23/11/2019 door love2bemama


Ik ben een moeder met een rugzak

Zoals ik in mijn eerste blog al aangaf: ik ben een moeder met een rugzak. Vandaag wil ik wel iets vertellen hierover maar schaamte staat mij in de weg. Schaamte dat ik alles heb wat mijn hartje begeert: een lieve man, vier gezonde kinderen, een leuke baan, lieve vrienden maar toch voel ik me niet altijd gelukkig. Ik ga proberen over mijn schaamte heen te stappen in de hoop dat mensen hier iets van energie of herkenning uit kunnen halen. Moeders die hetzelfde voelen of herkennen uit hun omgeving.

Misschien herken jij je in mij

Dat ik uit een druk gezin kom waar weinig tijd en liefde uitgedeeld werd is denk ik al duidelijk geworden in mijn vorige blogs. Door dat er veel drukte en weinig tijd was moest je ergens in uitblinken om iets van aandacht te krijgen. Zo voelde dat voor mij vroeger… Daardoor ben ik erg perfectionistisch geworden. Het moet 110% goed zijn en ik moet alles onder controle hebben. 

Lees verder op www.love2bemama.com