HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

What’s new november 2019

Geplaatst op 13/11/2019 door ilovehealth

Er is weer een nieuwe What’s New! Wat hebben wij gespot op het gebied van food en health , of juist not-so-health?  Dit zijn alle leuke newbies van november 2019 die wij jullie niet willen onthouden.

Kayori

Herken je dat gevoel, dat wanneer je terug komt van vakantie je je huis het liefst net zo inricht als dat ene leuke hotel of die schattige b&b waar je hebt geslapen? Nou dat heb ik dus altijd als ik (Mirte) terug kom van Bali (Ik denk dat Daisy mijn gevoel meer dan begrijpt;)). Omdat je op Bali zoveel fijne en vooral mooi ingerichte accomodaties hebt, die je vakantie zoveel sfeer geven, wil je dit het liefst ook thuis creëren. Althans ik wel. Lekkere wierrookjes, kaarsen, leuke kussentjes, en niet te vergeten een fijn dekbed. Want dat is zo bepalend voor de sfeer in je slaapkamer. Omdat ik helaas niet genoeg geld heb om gelijk mijn hele huis om te toveren in Bali sferen, probeer ik toch met kleine aanpassingen zo ver mogelijk te komen. Een nieuw dekbed dus. Een merk dat perfect aansluit bij het gevoel dat ik thuis wil creëren is het nieuwe Nederlandse merk Kayori. Het merk is geïnspireerd door de Oosterse cultuur, werkt enkel met natuurlijke en verantwoorde materialen en staat voor eenvoud. Want het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven, zo schrijven ze op hun site. En geef ze eens ongelijk! Kayori wist bij mij de juiste snaar te raken, want dat is precies het gevoel dat Bali bij mij teweeg brengt. Het is simpel. Geen poes pas, 101 accessoires in huis, dure design items, of juist te goedkope troep, maar terug naar een goede, natuurlijke en eenvoudige basis, die ons weer helpen herinneren aan de vanzelfsprekendheden om ons heen. Amen;)!

lees verder:

https://www.ilovehealth.nl