HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Gluurpietjes speurtocht: leuke Sinterklaas activiteit

Geplaatst op 24/11/2020 door love2bemama

Ken je de Raamberen nog? Deze teddyberen stonden voor vele ramen, verspreid door heel Nederland. Toen corona ons leven overnam, werden deze beren massaal achter de ramen gezet. Om kinderen op te vrolijken en als leuke buitenactiviteit. Kinderen konden een berenspeurtocht door de buurt doen. De Raamberen hebben nu plaatsgemaakt voor de Gluurpietjes speurtocht. Ga met je kids naar buiten en zoek de Gluurpietjes.

Gluurpietjes Speurtocht

Sinterklaas vieren binnen de coronamaatregelen wordt nog een hele uitdaging. Toch is niets onmogelijk. Wij hebben al een aantal alternatieven voor je op een rij gezet, waardoor je toch veilig Sinterklaas kunt vieren met elkaar. Het Gluurpietjes speurtocht initiatief is ontstaan in een Facebookgroep. Hier werd opgeroepen om Gluurpieten op de ramen te plakken. Het idee is hetzelfde als de Berenjacht die dit voorjaar populair was. Plak een Pietje met Pietenmuts op je raam. Als je met je kinderen een wandeling gaat maken ga dan op zoek naar de Gluurpietjes.

Els Rooijakkers is de grondlegger van de Gluurpietjes speurtocht. zij heeft voor het ontwerp gezorgd en zij heeft Marielle Markese van Melis er bij gehaald voor deze Facebookpagina. Even daarna is Nicole Vizithum en bij gekomen om de pagina te beheren en mee te helpen in het Gluurpietensmaakteam in Herpen. De groep telt al ruim 4000 leden. 

Lees verder op www.love2bemama.com