HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Beauty

Je haar wassen met Shampoo Bars: 3 redenen

Geplaatst op 25/11/2020 door love2bemama

Sinds de komst van COVID-19 is er al veel veranderd in ons leven. En niet alleen in ons leven maar ook in de hele wereld. Het zijn tijden die je misschien over wil slaan maar voor mij is het ook een tijd waarin ik bewust stil sta bij het leven en gewoontes die altijd zo gewoon waren maar waar ik wel anders over ben ga denken. Zo ben ik mij ook wel bewuster van de impact van ons leven op het milieu. Onze aarde is zo mooi en ik probeer steeds meer mijn steentje bij te dragen. Dit gaat niet met grote sprongen maar met kleine sprongen en veranderingen. Alle ruimtes in ons huis bekijk ik kritisch en ik kijk wat we hierin anders kunnen doen om bij te dragen aan een beter milieu. In dit blog vertel ik over de Shampoo Bars die wij sinds kort in gebruik hebben en 3 redenen waarom je haar wassen met Shampoo Bars super fijn (en goed!) is.

Bewustzijn en opvoeding

De laatste weken ben ik mij gaan richten op ‘de badkamer’ en de producten die wij gebruiken. Met een gezin van 5 gaan er heel wat flessen shampoo en badschuim doorheen. Dit spoelen we letterlijk door de goot. Mijn kinderen konden het presteren om een fles per week op te maken. Die waren zich totaal niet bewust van de hoeveelheid shampoo wat er gebruikt werd. Een beter milieu begint ook met een stukje bewustzijn en opvoeding vind ik. Ik ben ze dan ook gaan uitleggen dat een paar druppels shampoo meer dan genoeg is om je te wassen. Sindsdien gaat het wel beter! Ook niet verkeerd trouwens om wat meer te gaan besparenbinnen ons gezin.

Lees verder op www.love2bemama.com