HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Geplaatst op 06/11/2020 door beaufood

Het allereerst kerstrecept dit jaar op beaufood.nl is een feit! Ik presenteer jullie dit restaurantwaardige en súper makkelijk te maken voorgerecht. Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise! Helaas is het nog onzeker hoe we het kunnen vieren dit jaar gezien de maatregelen, maar één ding is wel zeker en dat is dat Kerst draait om tijd voor elkaar en lekker eten :) Of dat nu met je eigen gezin is of met de hele familie. Al hoop ik natuurlijk wel op dat laatste.. Dit jaar dineren we met Kerst meer thuis dan ooit tevoren en daarom begin ik extra vroeg met het delen van kerstrecepten. Ik vroeg jullie op Instagram of 3 november niet wat vroeg is, maar veel van jullie hebben zelfs al een heel kerstmenu bedacht! Dus in dat geval ben ik misschien zelfs aan de late kant ;) Anyhow, vanaf vandaag komen er tot zeker 24 december héél veel fantastisch lekkere kerstrecepten online. Ik trap af met deze papadum pizza’s met tonijn sashimi en soja-mayonaise.

Binnen tien minuten op tafel

Eerlijk, ziet er lekker culi uit toch? En toch staan deze papadums met sashimi binnen 10 minuten (ja echt waar) op tafel. Je kunt de sojamayonaise van te voren bereiden en als je de verse tonijn door je visboer alvast in plakjes sashimi laat snijden ben je helemáál snel klaar. Oh, en ik raad je aan voor echt verse tonijn te kiezen, dus niet voor de voorverpakte versie uit de supermarkt.

Lees verder op www.beaufood.nl