HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Schoencadeautjes voor tieners: de leukste tips

Geplaatst op 24/11/2020 door love2bemama

Een tiener gelooft dan wel niet meer in Sinterklaas, maar dat zegt natuurlijk niet dat ze hun schoen niet mogen zetten. Wat dat betreft doen ze nog graag mee! Zelfs al heb je geen jongere kinderen meer in huis; de Sinterklaasperiode is gewoon onwijs gezellig en we houden er zolang mogelijk aan vast. Ik weet bijna zeker dat mijn kinderen zelfs als volwassenen nog hun schoen gaan zetten. Aangezien mijn zoon als pre-puber al in de ‘ontkenning’ gaat zo vlak voor december. Maar goed: waar je bij jongere kinderen ‘wegkomt’ met een potje klei, een klein doosje lego of een jojo; wat geef je een ouder kind precies cadeau? Wat zijn nu echt leuke schoencadeautjes voor tieners? 

De leukste schoencadeautjes voor tieners

Sowieso vind ik het, vanaf een jaar of acht, een stuk lastiger om gericht schoencadeautjes voor tieners uit te zoeken. Driekwart belandt namelijk, onbedoeld, achterin de kast. Simpelweg omdat het mij kind niet meer prikkelt en stimuleert zoals vroeger. Hoe ouder kinderen worden, hoe duidelijker de wensen en hoe lastiger het wordt om zelf een lijstje samen te stellen. Je kan sowieso niet verwachten dat kinderen vanaf een jaar of tien nog dezelfde cadeauwensen hebben als hun jongere broers of zusjes.

Lees verder op www.love2bemama.com