HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Sinterklaas aftelkalender 2020: De leukste gratis kalenders

Geplaatst op 22/11/2020 door love2bemama

Afgelopen zaterdag kwam de Sint weer in het land. Het startschot voor een paar goede weken kinderpret. Het blijft toch een wonderlijke tijd, de Sinterklaasperiode. Ze kunnen namelijk niet wachten tot ze hun schoen weer kunnen zetten en tot het pakjesavond is. Daarnaast zijn er in deze paar weken nog een tal van momenten dat ze de aanwezigheid van de Goedheiligman kunnen vieren. Op school bijvoorbeeld, of misschien zie je de Sint wel in het plaatselijke winkelcentrum. Met een Sinterklaas aftelkalender voor 2020 zijn ze overal op voorbereid en geeft het je kinderen (en jezelf) een stukje houvast. 

Sinterklaas aftelkalender 2020

Met een aftelkalender voor Sinterklaas weet je kind precies waar hij of zij aan toe is. Welke dagen mag de schoen gezet worden? Wanneer komt de Sint op school en wanneer is de ‘grand finale’; Pakjesavond! Voor kinderen die de Sinterklaasperiode toch al spannend vinden is een aftelkalender een uitkomst om je kind voorbereid te houden op alles wat er komen gaat. Door aan te geven wanner je kind zijn of haar schoen mag zetten, voorkom je teleurstellingen en het eeuwige “mag ik mijn schoen vanavond weer zetten, mama.” Niet te vergeten dat het gewoon onwijs leuk is om samen met je kind af te tellen naar een van de leukste dagen in het jaar. Zeker in deze periode.

Lees verder op www.love2bemama.com