HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Speelgoed doneren voor Sinterklaas: hier kan dat!

Geplaatst op 26/11/2020 door love2bemama

Veel mensen zijn bezig met de zoektocht naar cadeautjes voor Sinterklaas. Sommige zijn hier zelfs al vroeg in het jaar mee begonnen. Tenslotte komt de Sint ieder jaar met een goed gevulde zak aan cadeautjes langs. Althans: voor de meeste mensen, want voor de gezinnen die niet genoeg geld hebben om Sinterklaascadeautjes te kunnen kopen is de decembermaand eerder bar en boos, dan leuk en gezellig. Heb jij nou speelgoed over of overbodig speelgoed? Speciaal voor de gezinnen die geen Sinterklaascadeautjes kunnen kopen, kan je speelgoed doneren voor Sinterklaas. 

Doneer speelgoed voor Sinterklaas

Geen geld voor Sinterklaas? Gelukkig kunnen de meeste mensen zich dit nauwelijks voorstellen. Toch is het in veel gezinnen (steeds meer helaas) de harde werkelijkheid. Dat pakjesavond zonder cadeautjes verloopt. Kinderen die, ondanks dat ze iedere avond braaf hun schoentje zetten, deze eigenlijk nooit gevuld zien worden. Daarentegen weten een hoop van ons niet wat we met al het overtollige speelgoed aan moeten. Zeker als de kinderen zoveel krijgen rond de decembermaand.

Lees verder op www.love2bemama.com