HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Verhuizen met kinderen? Is niet het einde van de wereld!

Geplaatst op 05/11/2020 door love2bemama

Een paar jaar geleden kregen wij de kans van ons leven om ons droomhuis te bouwen. Dat betekende dus dat we zouden gaan verhuizen. Ons allereerste huis zouden we gaan verlaten. Ik vond dat best lastig; we hadden zo’n mooi huis, met een uitbouw eraan gebouwd, de kinderen waren hier geboren en ik was tevreden met hoe het was. Ons nieuwe huis zou veel groter worden, zou ik mij daar op mijn plek gaan voelen? En hoe zouden de kinderen het vinden? Toch besloten we ervoor te gaan en we begonnen een nieuw avontuur. Een huis bouwen én verhuizen met kinderen.

Verhuizen met kinderen: goed idee?

Toen wij ons eerste huis kochten was ik echt in de veronderstelling dat we hier heel veel jaren zouden gaan wonen. Uiteindelijk hebben we ons huis na 10 jaar verkocht en zijn we verhuisd. Het bouwen van ons nieuwe huis was een heel proces. Van begin tot de verhuizing heeft dit 4 jaar geduurd. Als je er middenin zit duurt het heel lang en lijkt er geen eind aan te komen maar eigenlijk is het ook heel goed geweest. 

Lees verder op www.love2bemama.com