HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Zo kleed jij jezelf stijlvol als moeder zijnde anno 2020

Geplaatst op 13/11/2020 door love2bemama

Het is niet altijd gemakkelijk om als moeder zijnde anno 2020 steeds stijlvol voor de dag te komen. Jezelf stijlvol als moeder kleden hoeft helemaal geen probleem te zijn. Kinderen nemen veel tijd in beslag en dan heb je in de ochtend geen tijd om uren voor de kledingkast te staan. Er zijn gelukkig wel een aantal kledingstukken die ervoor zorgen dat je er wel ieder dag stijlvol uitziet. Zorg er gewoon voor dat je een aantal basics in de je garderobe hebt en dan komt het helemaal goed. Ontdek hier wat je zeker in je kledingkast moet hebben hangen.

Stijlvolle jeans in trendy kleuren

Er zijn doorsnee spijkerbroeken en er zijn jeans die er door het design en de kleur stijlvol uitzien. Rosner jeans zijn daar een voorbeeld van. Het is in het kader van er stijlvol uitzien belangrijk dat je jeans koopt in een trendy kleur. Dat is echter niet het enige wat van belang is. Als moeder zijnde wil je ook dat je kleding comfortabel zit. Je rent tenslotte van hot naar her met de kinderen en naast je werk wachten er ook nog huishoudelijke klusjes. Daar let je dan ook op bij de aanschaf van stijlvolle jeans. Bijvoorbeeld op de pasvorm en op een hoge tailleband met een stretch effect om zo optimaal comfort te ervaren: zit heerlijk en je ziet er stijlvol uit als moeder.

Lees verder op www.love2bemama.com