HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

10 Tips in de ochtend om toe te passen als je fitter wilt worden

Geplaatst op 27/11/2021 door boostyourhealth

Iedere drukke vrouw kent de struggle van nieuwe gewoontes. Je moet ze stap voor stap toepassen, want anders wordt het niets. Zeker in de herfst- en winterperiode kan het een uitdaging zijn om gezond en fit te blijven en het beste uit je dag te halen. Wij geven je 10 handige tips om toe te passen en zo nog gezonder de donkere maanden door te komen. Lees je mee?

Wordt elke dag op hetzelfde tijdstip wakker

Om een vast ritme te krijgen is het belangrijk om iedere dag een vast ritme aan te houden. Dit geldt ook met het naar bed gaan. Doordat je een vast ritme aanhoud met daarin voldoende slaap kun je het beste uit de dag halen. Probeer het eens voor tenminste 21 dagen en daarna wil je niet anders meer!

Drink een glas lauw water, eventueel met wat citroensap en appelazijn

Het is al eerder genoemd, maar om je lichaam om gang te helpen is het goed dat je in de ochtend eerst een glas lauw water drinkt, liefst met citroensap en appelazijn om je lichaam te reinigen. Als je dit nog even te heftig vind, dan kun je in het begin ook wat rauw honing toevoegen.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl