HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mind

5 Handige tips bij eenzaamheid

Geplaatst op 28/11/2021 door boostyourhealth

Dat dit een omstreden onderwerp is dat weten we inmiddels, maar dat er naast ouderen, ook jongeren en volwassenen kampen met eenzaamheid dat lijkt nog een taboe. Zelf voel ik mij soms ook weleens eenzaam. Ik vind het heerlijk om leuke dingen te doen met mijn gezin of vriendinnen en kan heel goed alleen zijn (soms zelfs iets te goed!). Maar soms verlang ik naar meer leuke vriendschappen en mensen in mijn leven die net als ik soms impulsief kunnen zijn. Ik vind het heerlijk om spontaan eens even lekker weg te gaan of iets leuks te gaan doen. Ik mis dit soms bij anderen, want ik merk dat veel vrouwen en moeders plannen en weinig de tijd nemen om naast moeder, echtgenoot ook nog een vriendin te zijn en zelf eens iets leuke te gaan doen. Herkenbaar? Ik geef je 5 handige tips als jij ook weleens last hebt van eenzaamheid!

Maak meer contact met de buitenwereld

Oké dit klinkt misschien een beetje overdreven, maar het is zó belangrijk om zelf open te staan voor nieuwe contacten. Je zult merken als je even wat minder lekker in je vel zit, je ook niet open staat voor contact met nieuwe mensen laat staan met de mensen om je heen. Kies er daarom echt voor om je open te stellen voor nieuwe vriendschappen als je zelf ook de juiste open energie uitstraalt.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl