HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Voeding

5 X de lekkerste proteïne snacks

Geplaatst op 30/11/2021 door boostyourhealth

Het is soms lastig om aan de hoeveelheid eiwitten te komen die je op een dag zou moeten innemen. Omdat ik zelf heel weinig vlees eet, kom je dan al gauw bij de gezonde proteïne snacks. Maar dit is geen straf en superhandig voor onderweg. Wij delen met jou onze 5 favorieten van dit moment!

Bareballs proteïne bars

Deze zijn echt allemaal even lekker en bevatten gemiddeld 20 proteïne per reep. Wij zijn groot fan en er gaat er dan ook regelmatig één mee naar de sportschool of mee onderweg als we veel afspraken hebben. Het leuk is dat ze bij Supspace een mixbox hebben met daarin allemaal verschillende, zo kun je kijken welke je het lekkerst vindt en ook eens afwisselen, ideaal!

Siropen en sauzen naar ons hart

Misschien passen deze niet geheel in het rijtje, maar we konden ze niet overslaan. De heerlijke siropen en sauzen van The Skinny Food Co. Allemaal met zo weinig mogelijk calorieën en volledig suiker- en vetvrij. Ideaal als je wel wilt genieten van een heerlijke siroop op je pancakes of een saus bij je avondmaaltijd of salade.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl