HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Aankomst Sinterklaas 2021: Hoe de intocht leuk vieren?

Geplaatst op 10/11/2021 door love2bemama

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar mijn kinderen zijn al klaar voor Sinterklaas als ze in de supermarkten de eerste pepernoten spotten. Wanneer is de aankomst van Sinterklaas in 2021 en hoe kan je de kinderen er op een leuke manier op voorbereiden? 

De aankomst van Sinterklaas in de 2021 is op 13 november. De invulling van de intocht zal ongeveer hetzelfde verlopen als vorig jaar. Namelijk op een niet bekend gemaakte locatie en voornamelijk virtueel. Per gemeenten wordt het ook weer anders geregeld. Hoe jouw gemeenten dat doet, kun je het beste via je gemeente opvragen. Het is namelijk best verschillend hoe de intocht wordt georganiseerd. Je kan dus helaas nog niet met je kinderen naar de landelijke intocht van Sinterklaas gaan kijken in 2021. Toch zijn er nog genoeg andere leuke opties. 

De aankomst van Sinterklaas in 2021 vieren

Als je in 2021 van plan was om bij de aankomst van Sinterklaas te gaan kijken heb je helaas een beetje pech. In verband met corona zal de intocht namelijk sobertjes verlopen.

Lees verder op www.love2bemama.com