HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Mama's

Adventskalender kopen: de leukste adventskalenders voor kids!

Geplaatst op 07/11/2021 door love2bemama

Sinterklaas is het land nog niet uit of ik wil het alvast met jullie over Kerst hebben. De Kerstperiode is toch wel mijn favoriete maand in het jaar. Wij houden ervan om het heel erg rustig aan te doen en onze Kersttradities toe te passen. Iedereen viert het op hun eigen manier maar ik heb er vooral geen zin in om mij er heel erg druk over te gaan maken! Zo ook met het maken van een Adventskalender. Ik ben dus niet zo’n moeder en ik hou van gemak en ga ik een een Adventskalender kopen. 

Daarom heb ik de 11 leukste kant-en-klare Adventskalenders bij elkaar gezocht die veel moeders maar wat graag willen hebben. En guess what?! Je kan ze alvast aan je kids geven met Sinterklaas. 

Waarom een adventskalender kopen? 

In de dagen voor Kerst tellen we af naar Kerst. Dat heet Advent. De Advent is in het christendom de benaming voor de aanloopperiode naar Kerst. De naam advent komt van het Latijnse woord adventus, dat komst betekent. In de Adventperiode bereiden Christen zich voor op het kerstfeest: dit is het feest waarbij de geboorte van Jezus wordt herdacht.

Lees verder op www.love2bemama.com