HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Kookboek voor sint of kerst

Geplaatst op 27/11/2021 door KokenmetKarin

Eigenlijk is het van de zotte, nu al reclame maken voor sint- en kerstcadeaus. Maar ja, ik moet onherroepelijk weer terugdenken aan vorig jaar november-december. Toen was de postbezorging van mijn kookboeken dermate dramatisch dat ik noodgedwongen webshop moest sluiten.
Zoals je hopelijk weet verkoop ik mijn eigen kookboeken ook zelf via deze website, en dan natuurlijk in ieder geval voorzien van een zwierige handtekening, maar vaker nog een boodschap of illustratie naar geheel eigen keuze. In de loop der jaren heb ik vele duizenden boeken verstuurd, gewoon via de brievenbus, en hooguit een handjevol boeken is daarbij zoek geraakt. Tot zover hoezee en hulde voor de postbodes van ons land!

Tot december 2020. Toen raakten veel boeken zoek in de post, met een hoop paniekerig ge-email tot gevolg. Want hoe moest dat nou, met sinterklaas, met kerst, met de verjaardag? Dus stuurde ik menigeen een tweede boek, waarna negen van de tien keer, ook al was dat soms wel drie weken later, het eerstverstuurde boek alsnog bij de besteller arriveerde. Maar ja, die zat dan dus met twee boeken met daarin iets geschreven à la “Voor lieve mamma/Saskia/oom Herman die zo van koken houdt, met de groeten van Sinterklaas/de Kerstman/je liefhebbende mama”. Lang verhaal kort: in een periode die voor de nijvere kleine zelfstandige kookboekenschrijver normaal gesproken omzettechnisch een hoogtepunt zou moeten wezen, zat ik met torenhoge portokosten en een berg onverkoopbare boeken. Zozeer, dat ik de webshop begin december maar heb dichtgegooid.

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl