HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste nieuwe online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Download HealthyApp nu gratis voor iPhone
Recepten

Makkelijk koolhydraatarm genieten – PS Food & Lifestyle

Geplaatst op 25/11/2021 door boostyourhealth

Dit kookboek is al prachtig om te zien, maar zit boordevol informatie en heerlijke koolhydraatarme recepten. Bij PS Food & Lifestyle zijn ze ervan overtuigd dat een verantwoord voedingspatroon één van de belangrijkste voorwaarden is voor een gezonde en energieke levensstijl en daar sluiten wij ons helemaal bij aan. Naast een prachtig kookboek heeft PS Food & Lifestyle ook voedingsproducten die aansluiten bij een gezonde(re) levensstijl. Ik ga je er alles over vertellen, lees je mee?

Voedzaam eetpatroon

Om een voedzaam eetpatroon te hebben of te ontwikkelen is het belangrijk om aandacht te geven aan de 3 macronutriënten, namelijk goede koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten. In het boek wordt hier uitgebreid over verteld en daarnaast wordt er aandacht geschonken aan gezond gewicht verliezen.

Compleet stappenplan

In het boek kun je een heel fijn stappenplan terugvinden die jouw helpt naar een gezond(er) voedingspatroon. Zo kun je precies lezen wat het beste is voor jou, krijg je leefstijladviezen en krijg je tips hoe je dit makkelijk in de praktijk kunt toepassen. Ook is het leuk om te lezen wat voor soort eettype je bent. Dit wordt uitgebreid uitgelicht inclusief voorbeeldmenu’s, ideaal om zo meer inzicht te krijgen in jouw voedingspatroon.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl